Kan alle få lov til at optage et kviklån på nettet

I teorien ja, men der er dog nogle ting som skal overholdes før man kan blive godkendt til at optage et kviklån, det er ikke alle der kender disse ting og det er derfor jeg vil prøve at forklare hvad disse krav kan være. Hvis disse krav ikke bliver overholdt kan det blive meget svært at blive godkendt, dog er de nogenlunde lette at overholde. Skrevet i samarbejde med hurtigudbetaling.dk.

Krav

Nogle af de krav der er for at du kan blive godkendt til et kviklån er følgende

  • Alder
  • Dansk bopæl
  • RKI

Alder

For at du kan blive godkendt skal du som minimum være fyldt 18 år, dog er der nogle låneudbydere som kræver at du er 21 år, dog står det på deres side hvor gammel du skal være

Dansk bopæl

Det er også et krav at din bopæl er registreret i Danmark, du må dog gerne arbejde i udlandet men din bopæl skal være i Danmark.

RKI

De fleste låneudbydere vil meget hurtigt afvise dig hvis du står registreret i RKI, dette sker via et automatisk system som kører dine oplysninger igennem deres system, det går meget hurtigt at blive godkendt eller afvist på den måde.

Før du låner

Før du begynder at låne nogle penge, så er det vigtigt at du har styr på nogle ting først, dette har en stor betydning for dig, du skal have et formål med lånet og du ikke bare låner for at låne, har du råd til at kunne afdrage hver måned, dit budget.

  • Formål med lånet
  • Har du råd lige nu
  • Budget

Formål med lånet

Før du begynder at låne så er det en god ide at have en plan for de penge du skal låne, da det ikke er så smart at låne penge bare for at gøre det, da kviklån ikke er de billigste at have, så derfor er det en god ide at vide dit formål med dit lån om det er en ny computer, bil, mobil eller andet der er nødvendigt for dig at have.

Har du råd lige nu

Før du optager dit lån, skal du sikre dig at du har en indkomst der kan betale afdragene på dit lån hver måned, fordi hvis de ikke bliver betalt så kan du risikere at ende i RKI, hvis du ender der kan det blive meget dyrere end hvis du ikke var endt i RKI, fordi de skal nok få deres penge på den ene eller anden måde.

Budget

Som det første før du optager dit lån, så skal du sætte dig ned og ligge et budget for at se din indtægt hver måned, tjekke hvad dine faste udgifter også er, på den måde kan du få en ide om hvad dit rådighedsbeløb er hver eneste måned, hvis du ikke selv kan finde ud af sætte et budget op, så er det muligt at få professionel hjælp fra en revisor eller en bogholder. Det koster selvfølgelig lidt penge at få en professionel til det, men det kan gøre det hele meget lettere for dig.