Den ingen ikke-sense måde at tjene penge. Opbygge din egen Adsense imperium.

Træt af tyren… Ingen fnug giver mulighed for at komme ind på dette, og gøre rigtige penge.

Webmastere, der ved. Er klar over, at Adsense genererer en betydelig kilde til yderligere reklameindtægter.

Hvilket er grunden til de fleste af dem bruger det til at gå efter højt betalende søgeord. De har specielle lister, der fortæller dem hvad søgeordene er og har allerede brugt forskellige metoder til at identificere dem.

Og endnu, efter at sætte op disse formodes-til-være højt betalende søgeord til deres sider, de penge de forventes at komme rullende i virkelig kommer ikke.

So. Hvad synes at være problemet?

At have sider med de rigtige søgeord er vidunderligt. Men kørsel besøgende på disse sider er en hele forskellige boldspil.

Fra de gamle skole fyre, der har eksisteret siden de tidlige dage. Til de nye skole fyre der har lært af oldies fejlene at hoppe ind i spillet tidligt og gør store bukke fra starten. Hvad har vi alle brug for?

Sige det med mig nu… Trafik! meget god klasse.

Du ser, nøglen til din succes online i noget, og især når det kommer til at tjene penge med adsense er trafik. Lære det, leve det, Prosper.

Så hvordan kan jeg få nogle?

Først godt, giver mulighed for at optimere vores sider med metatags for nøgleord, beskrivelser, titler. Nogle mennesker, der læser dette vil sige til sig selv (duh). Du vil også støde på dem, der vil sige “Bah, meta-tags er så forældet, ingen søgemaskiner bruge dem længere.” Nå, siger jeg, det er bedre at være med det og ikke har brug for det, end at være uden det og i nød.

Du vil blive overrasket over antallet af mennesker, der bare helt ignorerer dette skridt. Disse fyre må have fede tegnebøger at betale for annoncer i løbet af populære TV-shows og køre $1.000 en dag annoncekampagner med de forskellige online-annoncering selskaber.

Men for klogt, den bedste form for trafik er fri trafik, og den eneste måde du gonna få gratis trafik er hvis dine sider kan let findes af søgemaskiner.

Du optimere dine sider, således at dine sider kan klart kommunikere til søgning motorer webcrawlere, hvad din side handler om. Således at de kan korrekt bestemme hvem der skal vise dine resultater til. Det er, hvad de er efter. Søgemaskiner ønsker at give deres brugere med relevant indhold for de resultater, de søger efter. Så giv dem, hvad de ønsker, og de vil give dig, hvad du har brug for. Gøre det, og gør det rigtigt. 5 minutter af optimering kan ende med at blive forskellen mellem 10.000 besøgende og 1 besøgende. Du.

Nu, lad os stoppe et øjeblik og tænke over, hvordan besøgende bruger webstedet.

Når en besøgende har landede på en bestemt side, har de tendens til at klikke på en anden side, det lyder interessant. De få der på grund af de andre links, der vises på en side, som de i første omgang landede på.

Dette kaldes site navigation. Det handler om at aktivere besøgende til at flytte om dit websted. Og en vigtig måde at maksimere din indtjening.

Et typisk websted vil have menuhyperlinks på hver side. Ordlyden på links er, hvad griber en besøgende opmærksomhed og får dem til at klikke på et af de links, der vil tage dem til en anden side af dette websted. Links, der har “gratis” eller “download” er oftentimes god opmærksomhed-grabbers.

* Tip time.* (der er mennesker, der sælger oplysninger som jeg skal give dig for hundredvis, hvis ikke tusinder af dollars. Måske er jeg dum? Her er nogle viden om mig. Du er velkommen.)

Denne navigation logik kan også anvendes til at skabe trafik til din højt betalende sider. Der er nogle websteder, der får en masse trafik fra søgemaskiner, men har ringe indtjening. Tricket er at forsøge at bruge nogle dygtigt mærket links til at få besøgende fra disse sider og navigerer dem til de højere indtjening.

Dette er en fantastisk måde at vende virkelige billige klik til reel dollars. Er du opmærksom?

Du kan også bruge grafik til at fange dine læsere opmærksomhed. Nogle mener, det er lidt lusket, disse mennesker skal leve af daddy’s trustfonde. Tro på mig. Der er ingen begrænsning for hvad du kan gøre for at dit link mærkbar.

Hvis du er efter succesen med dit websted, vil du gøre alt det tager for at nå dette mål.

Være kreativ. Hvad angår mange Adsense annoncører, er der ingen skrevne og uskrevne love at følge med hensyn til hvad de skriver. Tage, hvad du gøre alvorligt!

Så længe du ikke overskride retningslinjerne for søgemaskiner, så go for it.

Du vil gerne lære alt, hvad du kan om Adsense-programmet sig selv.

Jeg vil fortælle dig mere om det i en anden.

Nu til den vigtigste ting, indhold. De bedste websteder er dem, der ser ud til at blive opdateret ofte, og løb af mennesker, der brænder for deres emner.

Du besøgende.

Give dem en grund til at komme og give dem en grund til at komme tilbage.

Mestre dette, og du vil blive misundt af alle dine venner.

Så, nu er du næsten klar til at begynde at bygge din egen Adsense imperium.

Eller er du?

Blive en penge at gøre maskine. Være misundelig på dine venner. Gøre en fuldtidsansat levende fra dit hjem, gør noget, du elsker.

At finde ud af mere. Kom og besøg min hjemmeside. Opbygge din egen Adsense imperium.

Hey, kan jeg kun gøre så meget. Jeg vil give dig oplysninger og derefter nogle. Men det er op til dig at anvende den.

Har en drøm. Få viden. Derefter slipper din butt, og komme til at arbejde.

Held og lykke alle.

-Frank

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.