Bedste langsigtede investeringer i dagens marked?

Aktiemarkedet er meget ustabil i øjeblikket går op og ned, mens renten er så lav, du ønsker at være en låntager og ikke en långiver. Ønsker du nogle forslag til, hvordan kan du få mest ud af lave renter mens bliver forsikret din hovedstol ikke forsvinder, mens du forsøger at tjene nogle penge? Selvfølgelig er der altid fare for at låne penge og derefter bruge det bare fordi det er der.
Så ønsker du også at vide, hvad er den bedste måde at låne penge til dagens lave priser uden at bruge det? Købe fast ejendom. Ikke nogen fast ejendom, men ejendomsmægler, der vil holde dets værdi, selv om enfamiliehuse gå ned. Det er boligblokke. For lejlighed huslejer stadig kommer op værdien af boligblokke har den bedste chance for at værdsætte, mens alt andet går ned.
Lave renter betyder, at du kan have en positiv pengestrøm til fast ejendom købspriser du ville miste din skjorte på, selv for to år siden. Priser er i øjeblikket 4,5% til 6,5% rente når vi plejede at betale 9% til lejlighed lån et par år siden. Lejligheder er blevet en bedre investering af to hovedårsager. Først, lagerbindingsomkostninger (renteudgifter) har været på vej ned. For det andet har indkomst stået op, væsentligt. Kan tingene blive bedre end dette? JA DET KAN.
Jeg har udviklet to programmer. Et er at tage folk med en lille nettoformue og bygge en ejendom eller selvstændige rettet IRA (skat gratis pensionsordning) thats værd op til $800.000 i 15 år og der genererer en indkomst på $60.000 om året med både stadig går op ovenpå.
For dem, der kan sætte sammen $100.000 til at starte har jeg udviklet et andet program hvor tal kommer ind på $1.300.000 netto værd, med en $100.000 årlige nettoresultat og på kun 10 år. Utroligt? Og med lav risiko samt! Dette kommer ud til at være en 25% årlig forrentning med ingen rutschebane aktiemarkedet ride. Jeg regnede ud hvordan man gør det, og det virkelig virker. Jeg har gjort det før og jeg ved, at mange nu pensioneret seniorer, der har gjort det tidligere.
Problemet i dag med de fleste 50 +-år-gamle baby boomers er at de aldrig fik gang i bygge en pensionsfond. Så nu, i stedet for de normale 30 år at bygge en pensionsfond, de skal være der i 10-15 år. Det kan tage et år af finansielle helvede at komme med nogle kontanter. (Det betyder ingen penge for noget, bortset fra akkumulere kontanter) Men efter det, kan det være en sød smertefri ride til rigdom. Den bedste del er muligheden for svigt er mindre end 10%, hvis mine skridt følges
Første: Pengene er ikke rørt i 10 år. Det er derfor en trustfond, IRA eller en selvstændig rettet pensionsordning er et fantastisk sted at sætte dette.
Andet: Jeg har taget mit 30 år fast ejendom erfaring at udvikle præcis hvilke egenskaber vil give den største påskønnelse og cash flow og også være de bedste risici. Interessant, henter næsten alle jeg taler med de forkerte steder at købe indtil de høre hele listen over kriterier.
Nu da jeg har fortalt den dovne måde til rigdom, lad mig fortælle dig nedadrettede. Du skal have den korrekte timing på dit køb. I december 2001 var alt på plads til at gøre disse to programmer, i Los Angeles County. Desværre, i juli 2002, numrene gjorde ikke arbejde mere. De virkede stadig i Florida, for eksempel, men ikke i Los Angeles. Hvad sker er, at priserne går når satserne gå. Sælger ser hvor god en aftale køber kan få og rejser spørger priserne. Så! Din timing til at starte disse programmer er meget vigtig. Vær ikke afskrækket, selv om. Hvis tallene ikke arbejde i dag, vil det arbejde engang i morgen. Systemet er sund, og da vi taler langsigtede rigdom ophobning, lidt tålmodighed kan gå en lang vej.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.